Baza podataka za virtualnu galeriju fotografija : završni rad - Pavlović, Karlo (K. Pavlović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bavi se izradom modela baze podataka za virtualnu galeriju fotografija, implementacijom navedenog modela i izradom programske potpore za virtualnu galeriju fotografija. Rad detaljno definira arhitekturu koja se koristi, sustav koji je potrebno razviti, te model baze podataka koji se implementira. Krajnji cilj ovog rada je web aplikacija koja korisnicima pruža ugodno korisničko sučelje za pregled i pretragu fotografija u virtualnoj galeriji fotografija, te informacije o fotografijama i njihovim autorima. Velika pozornost je obraćena na pretraživanje fotografija.