Vizualizacija prostorno-vremenskih podataka u desktop aplikacijskom okviru uDIG : završni rad - Penić, Petar (P. Penić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: GeoLife prostorno-vremenske podatci su pohranjeni u MySQL bazu podataka. Aplikacija, napisana u programskom jeziku Groovy i uDIG, se povezuje s MySQL bazom, pristupa i dohvaća podatke iz baze, te ih zapisuje u skup slika, koji se animira. Svaka slika predstavlja jedan vremenski interval. Aplikacijom se implementira vizualizacija tih podataka kroz vrijeme, u obliku GIF datoteke.