Web-aplikacija za evidenciju osobnih troškova : završni rad - Petak, Magdalena (M. Petak, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog rada opisane su osnovne funkcionalnosti aplikacija za evidenciju troškova. Opisane su neke od postojećih web-aplikacija za evidenciju osobnih troškova i njihove mogućnosti. Na primjeru razvoja višeslojne MVC web-aplikacije za evidenciju osobnih troškova prikazana je upotreba knjižnice React i Entity Frameworka, kao i nekih manjih knjižnica i alata (npr. Lodash), te neke od prednosti korištenja tih tehnologija. Opisani su zahtjevi za aplikaciju i detalji implementacije kao i krajnji rezultat i primjeri uporabe razvijene web-aplikacije za evidenciju osobnih troškova. Naposljetku su navedene neke od mogućnosti proširenja i nadogradnje.