Programska podrška za praćenje zdravlja : završni rad - Petrunić, Marin (M. Petrunić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Rad obuhvaća teorijsku podlogu o praćenju zdravlja te računanju ocjene vremena kao i dokumentaciju razvijene programske podrške. Praćenje korisnikovog zdravlja uključuje različite parametre tijela. Neki od najbitnijih su masa, tjelesna temperatura, krvni tlak, broj otkucaja srca, dnevni unos i potrošnja nutrijenata i kalorija. Aplikacija sadrži podatke za preko 8000 vrsta hrane. Za svaku vrstu sadrži nutritivne vrijednosti kao što su kalorije, masti i proteini. Zbog meteoropata, vrlo je važno evidentirati parametre vremena. Neki od najbitnijih parametara vremena su temperatura zraka, vlažnost i tlak zraka. Razvijena programska podrška podržava unos različitih parametara zdravlja, dok parametre vremena evidentira sama. Sve prikupljene podatke prikazuje i analizira na zajedničkom grafu kako bi se što bolje prikazala međuovisnost između što više parametara.