Sustav za procjenu kvalitete programske podrške na temelju zapisa u bazi Bugzilla : završni rad - Pereglin, Domagoj (D. Pereglin, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Danas se podaci o pogreškama u programskom kodu vode u javno dostupnim bazama kao što je to primjerice Bugzilla. Te baze omogućavaju dohvaćanje strukturanih zapisa koje se mogu strojno obrađivati. To otvara mogućnosti procjene kvalitete programske podrške na temelju prijava pogrešaka u takvim bazama. U sklopu ovog završnog rada definiran je i implementiran takav sustav. Sustav se sastoji od dva dijela: dijela u kojem je definiran način pohrane podataka te dijela u kojem je definiran način analize dobivenih podataka i dodjeljivanje ocjene kvalitete programskoj podršci.