Analiza govornih informacijskih usluga u javnoj telekomunikacijskoj mreži : magistarski rad - Švelec, Darko (D. Švelec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: informacijske usluge, VMS, audiotex, baza podataka, telekomunikacijska mreža