Analiza govornih informacijskih usluga u javnoj telekomunikacijskoj mreži : magistarski rad - Švelec, Darko; Kos, Mladen (Zagreb : D. Švelec ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: informacijske usluge, VMS, audiotex, baza podataka, telekomunikacijska mreža
Keywords: information services, VMS, audiotex, data base, telecommunication network
Bibliografija str. 70.