Razvoj aplikacije na operacijskom sustavu Android za direktnu komunikaciju u Internetu stvari : završni rad - Prole, Neven (N. Prole, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu obrađen je način rada protokola Wi-Fi Direkt i načini njegove implementacije na Android i uređajima koji podržavaju komandni redak i program wpa_supplicant. Wi-Fi Direkt nov je protokol koji omogućava izravnu komunikaciju preko Wi-Fi-a bez dodatne mrežne infrastrukture i nudi prednost velike brzine prijenosa te je njime postignut značajan napredak izravne uređaj prema uređaj komunikacije.