Pretraga podataka organiziranih u stablo : završni rad - Radman, Tome (T. Radman, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Računalni vid i ostale grane računarske znanosti često se bave obradom podataka o velikom broju točaka. Javlja se potreba za učinkovitom organizacijom točkovnih podataka koja bi omogućila njihovo brže pretraživanje. Strukture podataka razvijene u tu svrhu uglavnom imaju hijerarhijsku organizaciju u obliku stabla.