Detekcija sigurnosnih atributa prometnica u snimkama : diplomski rad - Relić, Ivan (I. Relić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje modeliranje i učenje dubokih modela za klasifikaciju sekvenci prometnih scena. Svrha učenje modela za klasifikaciju sekvenci prometnih scena jest automatizirati dodjeljivanje sigurnosnih atributa definiranih od strane organizacije iRAP. Dodjeljivanje sigurnosnih atributa u različitim sustavima trenutno se obavlja ručno. Korištenje dubokih modela pruža jeftiniju i objektivniju alternativu takvom zadatku.