Analiza sustava za nadzor i upravljanje plinsko parnih energetskim blokom : magistarski rad - Lukačević, Dubravko (D. Lukačević ; Fakultet elektrotehnike i računarstva, 1996)
Ključne riječi: energija, termodinamika, simuliranje, bilanca, umrežavanje, učinkovitost, osuvremenjivanje