Implementacija programskih blokova za GRAP platformu za rad u stvarnom vremenu : završni rad - Sedmak, Adam (A. Sedmak, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U okviru rada prikazana je GRAP platforma za grafičko programiranje kontrolno-upravljačkih aplikacija za rad u stvarnom vremenu. Objašnjen je način grafičke izrade aplikacija i sklopovska platforma TWR-K60F120M na kojoj je proveden daljnji razvoj elemenata sustava. Implementiran je novi grafički element za Modbus/Slave protokol (MBUSSL), za kojeg su dodatno implementirana dva dodatna grafička elementa za slanje (SENDCHAR) i prijem (RECEIVECHAR) znakova serijskom vezom.