Skrivanje slikovnih informacija u videozapisima primjenom steganografije : završni rad - Silović, Josip (J. Silović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Rad je baziran na izrađenoj aplikaciji čiji algoritam rada daje osnovni primjer korištenja jednostavne LSB metode. Aplikacija je podijeljena u dva dijela. Prvi dio omogućuje korisniku uvid u korištenje metode u skrivanju slikovnog objekta u drugi slikovni objekt, pregleda stego objekta i izdvajanja skrivenog sadržaja iz stego objekta. Drugi dio omogućuje korisniku odabir niza okvira iz kojih će izdvojiti ljude te ih potom spremiti u iste okvire, što će služiti kao niz stego objekata koji će se objediniti u jedinstven stego objekt - videozapis. Aplikacija naposljetku nudi mogućnost rastavljanja stego objekta na niz okvira iz kojih može izdvojiti sakrivene sadržaje i pregledati rezultat algoritma.