Prilagodljivi programski sustav za simboličku regresiju : diplomski rad - Stanković, Domagoj (D. Stanković, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad sastoji se od 3 dijela: dijela za olakšavanje pokretanja generičkih pokusa koji koriste ECF radni okvir, dijela za unapreĎivanje postupka simboličke regresije i dijela koji olakšava pokretanje pokusa simboličke regresije. Aplikacija ECF Lab predstavlja grafičko korisničko sučelje za jednostavnije upravljanje ECF-om, a aplikacija SymReg Lab služi za jednostavnije pokretanje pokusa simboličke regresije.