Web sjedišta i usluge digitalnog sadržaja : završni rad - Šarić, Ante (A. Šarić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Web sjedišta napreduju svakoga dana njihov estetski izgled je sve ljepši te imaju sve više i više funkcionalnosti ugrađenih u sebe. Kako bi se sve te funkcionalnosti ispravno implementirale potrebno je provesti niz testova do krajnjeg proizvoda koji funkcionira na način koji bi trebao. Za provjere funkcionalnosti koristi se alat Selenium koji nudi širok opseg testiranja. Prilagođen je za različite programske jezike kao i za različite web preglednike. Testovi koji su opisani u ovom radu testiraju odabrano web sjedište te nekoliko funkcionalnosti koje su implementirane u nju. Konkretno to su izrada korisničkog računa te ulaz u isti korisnički račun. Nakon toga pretražuje se po stranici te učitava video koji se nalazi na njoj. Za kraj se testira funkcionalnost izlaza iz korisničkog računa.