Web-aplikacija za naručivanje hrane : završni rad - Veleglavac, Katarina (K. Veleglavac, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Predmet ovog završnog rada bilo je razvijanje višeslojne web-aplikacije za naručivanje hrane putem Interneta. Kako bi se ostvarile osnovne funkcionalnosti, glavni cilj bio je razviti tri vrste sučelja, po jedno za svakog sudionika poslovnog procesa: korisničko, restoransko i administratorsko sučelje. Na korisničkom sučelju moguće je obaviti narudžbu hrane iz određenog restorana nakon pregleda ponude, dok na restoranskom sučelju predstavnik restorana može uređivati vlastitu ponudu i odgovarati na zaprimljene narudžbe. Postoji još i dodatno administratorsko sučelje za uređivanje korisničkih podataka. Aplikacija je razvijena koristeći HTML,CSS te AngularJS na planu pogleda, uz MVC oblikovni obrazac te ASP.net programski jezik, uz perzistentno spremište podataka. U radu su korištene i dodatne biblioteke poput Bootstrapa i Google Maps API-ja za olakšano programiranje pojedinih funkcionalnosti.