Web-aplikacija za izradu školskog kurikuluma : završni rad - Tomašević, Martin (M. Tomašević, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Predmet ovog završnog rada je izrada web-aplikacije za izradu školskog kurikuluma. Glavni cilj mu je objediniti podatke sadržane u kurikulumu te ih učiniti dostupnim u bilo kojem trenutku. Aplikacija je realizirana kao Single Page Application koja dinamički dohvaća podatke čime rasterećuje server te podatke prikazuje brzo pomoću AJAX poziva i na korisniku intuitivan način pomoću Bootstrap i jQuery knjižnica. Za distribuciju i kontrolu verzije korišten je GitHub te je zakupljeno računalo s predinstaliranim Debian operacijskim sustavom za posluživanje aplikacije.