Sklopovski generator slučajnih brojeva za Linux operacijski sustav : diplomski rad - Vargić, Vjekoslav (V. Vargić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Implementacija sklopovskog generatora slučajnih brojeva za operacijski sustav Linux. Prikupljanje entropije očitavanjem šuma lavinskog proboja pn spoja i spremanje u spremnik na STM32F4-Discovery razvojnom sustavu. Slanje entropije USB komunikacijom preko vlastite USB klase na Linux. Obrada USB komunikacije na strani Linuxa vlastitim USB upravljačkim uređajem. Predaja entropije Linuxovom spremniku entropije.