Sustav kontrole kvalitete biokemijskih laboratorija : diplomski rad - Vrbanec, Brigita (B. Vrbanec, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisan način provedbe kontrole kvalitete rada biokemijskih laboratorija u Republici Hrvatskoj. Dan je pregled postojećeg informacijskog sustava za provedbu kontrole kvalitete i popis svih zahtjeva za novi sustav. Opisana je arhitektura razvijene web aplikacije i pripadajuće baze podataka. Prikazana je funkcionalnost razvijene aplikacije i dan pregled korištenih tehnologija.