Sklopovski ubrzivač konverzije boja za algoritam JPEG : završni rad - Žuljević, Josip (J. Žuljević, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog završnog rada ubrzavanje je početne faze kompresijskog algoritma JPEG. U tu svrhu korišteni su alati tvrtke XILINX te razvojna pločica Zedboard. Kroz nekoliko poglavlja prikazani su koraci nastajanja rješenja te testiranje i uspoređivanje rezultata.