Alat za globalno poravnavanje sekvenci : diplomski rad - Žužić, Goran (G. Žužić, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad predlaže bioinformatički alat za poravnavanje cijelog genoma. Dano je detaljno objašnjenje algoritma te usporedba s drugim renomiranim alatima koji rješavaju slični problem poput MUMmer-a i BLASR-a. Dobiveni algoritam se pokazao kao vrlo efikasan, usporediv s alatom MUMmer, iako uz manju mjeru osjetljivosti.