Analiza svojstava web sjedišta : završni rad - Živković, Domagoj (D. Živković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Razvojem tehnologije napredovali su i softverski proizvodi među koje ubrajamo Web sjedišta. Pod napredak smatramo povećanje složenosti i veći broj funkcionalnosti koje ta sjedišta nude. Kako bi korisnicima pružili što kvalitetniju usluge,sva Web sjedišta potrebno je analizirati i ispitati sve njihove dijelove. U ovom projektu je kao alat korišten Selenium koji je trenutno najrašireniji alat za ovakve slučajeve. Iznimno je popularan zbog prilagodljivosti na sve programske jezike i gotovo sve web preglednike. Pomoću tog alata je provedeno tesitranje stranice „Read any book“ i ispitane su funkcionalnosti koje korisnici najčešće koriste na toj stranici.