Nadzor rada energetski učinkovitih i naprednih zgrada : završni rad - Živković, Filip (F. Živković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisano je kako se može provesti jednostavan nadzor rada zgrade, ukoliko postoji odgovarajuća infrastruktura. Nabrojeni su glavni problemi kod zgrada, i opisane su akcije potreben za saniranje nekih od većih proglema. Objašnjeni su osnovni elementi aplikacije za obradu i prikaz rezultata. Detaljno je opisan princip rada aplikacije i očekivani ishodi. Također, ukratko su opisani osnovni komunikacijski protokoli koji su ključni za realizaciju nadzora zgrade.