Upravljanje strujom i brzinom istosmjernog motora s elastičnim prijenosnim mehanizmom : završni rad - Župan, Ivan (I. Župan, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad na temu Upravljanje strujom i brzinom istosmjernog motora s elastičnim prijenosnim mehanizmom daje opis projektiranja regulatora unutar Simulink radnog okruženja unutar MatLab programskog paketa za upravljanje brzinom ili strujom istosmjernog električnog motora Parvalux PM60-105 te provjera i usporedba dobivenih simulacijskih rezultata i rezultata na laboratorijskom postavu.