Upravljanje bezkolektorskim istosmjernim motorom zasnovano na orjentaciji polja : diplomski rad - Župan, Ivan (I. Župan, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Diplomski rad na temu Upravljanje bezkolektorskim istosmjernim motorom zasnovano na orjentaciji polja sadrži matematičku podlogu za sintezu regulatora brzine i struje, odnosno momenta, bezkolektorskog istosmjernog motora te provjeru ispravnosti na laboratorijskom postavu koji se sastoji od Maxon M092248(200142) motora, mikrokontrolera STM32 NUCLEO-F302R8 uz X-NUCLEO-IHM07M1 za pogon motora te pripadajućih STM-ovih programskih paketa za estimaciju parametara motora i konfiguraciju parametara regulacijskog kruga.