Usporedba pristupa analizi sentimenta : diplomski rad - Vesinger, Dunja (D. Vesinger, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad proučava različite pristupe rješavanja problema binarne analize sentimenta. Njezin je zadatak odrediti je li sentiment izražen u nekom tekstualnom dokumentu pozitivan ili negativan.