Hibridni sustav preporuke filmova : diplomski rad - Tubić, Lucija (L. Tubić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Objašnjeni su sustavi preporuka općenito i njihova podjela. Objašnjeni su sustavi preporuka zasnovani na sadržaju, sustavi preporuka zasnovani na suradničkom filtriranju i hibridni sustavi. Objašnjena je moja implementacija hibridnog sustava, korištenog skupa podataka i dobivenih rezultata.