Povezivanje mreže na čipu s AXI-uređajima : završni rad - Mrković, Luka (L. Mrković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kao glavni cilj ovog rada, razvijen je NoC-AXI Most. Njegova namjena je omogućiti komunikaciju između modula kompatibilnih s AXI4-Lite protokolom putem mreže na čipu.