Vizualna analitika primijenjena na grupiranje velikih skupova podataka : diplomski rad - Ivankov, Anteo (A. Ivankov, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je prikazana metoda vizualizacije sekvencijskog dijagrama. Opisana je ideja iza takvog prikaza te je napravljena usporedba s klasičnom metodom vizualizacije sekvencijskog dijagrama. Izrečene su prednosti i nedostaci metode. Programska implementacija napravljena je u programskom jeziku JavaScript uporabom biblioteke Three.js. Opisana je struktura programskog rješenja te je dan uvid kako takav dijagram proširiti da pokazuje još informacija koje mogu biti korisne pri upotrebi.