Simulacija navigacije robota u zahtjevnom okruženju : završni rad - Ćaćić, Jozo (J. Ćaćić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Opisati problem i postojeće načine simulacije robota i njihovog kretanja u zahtjevnom okruženju. Istražiti programsko okruženje Gazebo te prirediti nekoliko testnih slučajeva kretnje robota u zahtjevnom okruženju s time da se svaki robot koristi drugačijim senzorima. Razmotriti moguća unaprjeđenja. Radu priložiti izvorne tekstove programa, dobivene rezultate uz potrebna pojašnjenja i korištenu literaturu.