Simulacija urbane okoline za testiranje algoritama percepcije autonomnih vozila : završni rad - Kostelac, Luka (L. Kostelac, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Simulacija urbane okoline zajedno s agentima koji se po njoj kreću izrađena je kao imaginarni grad pomoću okruženja za razvoj računalnih igara, Unity. Skripte za pokretne agente implementirane su programskim jezikom C#. Testiranje algoritama percepcije simulira agent kojem su ugrađene dvije kamere i kreće se kroz grad kao i ostali agenti. Pogled između tih dviju kamera može se proizvoljno mijenjati. Pokretanje simulacije predviđeno je na osobnom računalu.