Baza podataka i web-aplikacija za treninge u teretani : završni rad - Belić, Goran (G. Belić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada baze podataka i web-aplikacije za treninge u teretani. Rad se sastoji od 4 cjeline. Postupak izrade ER modela opisan je poslije uvoda, a zatim je opisana izrada relacijskog modela. Nakon toga je uslijedila implementacija baze podataka uz pomoć MySQL Workbench-a te izrada aplikacije koristeći Spring Boot koji se temelji na programskom jeziku Java. Aplikacija omogućava pregled, pretraživanje, unos, brisanje i izmjenu podataka o korisniku, vježbi te treningu. Unos slučajnih vrijednosti nije moguć zbog raznih ograničenja. Koristeći tehnologije poput HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap i Thymeleaf izrađeno je intuitivno korisničko sučelje. U zadnjoj cjelini opisano je korištenje web-aplikacije.