Aplikacija za prepoznavanje zauzetosti stolova iz video zapisa : završni rad - Bendiš, Marin (M. Bendiš, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Aplikacija za prepoznavanje zauzetosti stolova iz video zapisa napravljena u dva dijela: Servis za kamere lokalne aplikacije zadužene za prikupljanje podataka s kamere i web aplikacije zadužene za spremanje podataka u bazu i njihov prikaz krajnjim korisnicima. U razvoju web aplikacije korišten je radni okvir Spring Boot u kombinaciji s bibliotekom za prikaz ugostiteljskih objekata na mapi Tom Tom Maps te bibliotekom za prikaz grafova Chart.js. Servis za Kamere je Java Swing aplikacija koja koristi OpenCV biblioteku za računalni vid.