Sustav za analizu sadržaja radijskih programa emitiranih putem Interneta : diplomski rad - Brusač, Mislav (M. Brusač, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U diplomskom radu prikazana je implementacija i opis rada sustava koji na temelju podataka dohvaćenih putem internetskog radija korisniku prikazuje informacije o glazbenom sadržaju na lokalnim radijskim postajama. Podaci su u bazi podataka pohranjeni putem skripte pisane u programskom jeziku Python, a prikazuju se pomoću web aplikacije koja je implementirana u radnom okviru Django. Sustav baze podataka je PostgreSQL, a za dohvat informacije o žanru pjesme korišten je Last.fm API.