Implementacija bloka samoučećeg neizrazitog algoritma za Matlab : završni rad - Piskač, Marin (M. Piskač, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje način rada neizrazitih regulatora, njihove razlike naspram konvencionalnih regulatora, te njihove prednosti i mane. Također se opisuje samoučeći neizraziti regulator temeljen na modelu osjetljivosti. Istražuje greške u MATLAB modelu regulatora i sustava sa SNR izazvane promjenama kroz nekoliko verzija MATLAB-a te opisuje rješavanje tih grešaka.