Strojno učenje u natjecateljskom e-sportu : završni rad - Glavinović, Ivan (I. Glavinović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Pogađanje rezultata eSports utakmica u igri League of Legends korištenjem knjižnice XGBoost, uz analizu fenomena grude te važnosti pojedinih značajki; Objašnjenje strukture natjecanja u profesionalnom League of Legendsu. Oblikovanje seta za učenje i klasifikatora, kao i hiperparametara za najbolji mogući rezultat učenja.