Metoda za automatsko ocjenjivanje testova s ponuđenim odgovorima : završni rad - Engelmann, Otto (O. Engelmann, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Automatiziranje postupka ocjenjivanja testova s ponud̄enim odgovorima pomoću dubokih neuronskih mreža. Prvi korak je izgradnja generatora koji stvara proizvo- ljan broj slika testova koje su korištene za treniranje i za evaluaciju neuronskih mreža. Zatim se provodi postupak treniranja neuronskih mreža u kojemu je istrenirano četiri takve mreže. Mreža za pronalaženje područja pitanja, mreža za prepoznavanje labela odgovora, mreža za prepoznavanje labela pitanja i mreža za pronalaženje označenih odgovora. Na kraju je dan prijedlog algoritma koji bi pomoću navedenih mreža ocje- njivao testove.