Pretraživanje Python programskog koda predstavljenog dubokim značajkama na osnovi prirodnim jezikom zadane funkcionalnosti : diplomski rad - Pacadi, Marko (M. Pacadi, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U radu je opisana primjena dubokog učenja za pretragu Python izvornih kodova na osnovu korisničkog upita. Objašnjeni su osnovni principi dubokog učenja i predložena je arhitektura za rješavanje zadanog problema. Ostvarena je implementacija s kojom je demonstrirana funkcionalnost dubokog modela. Na kraju rada predložene su mjere za analizu implementacije. Analizom mjera pokazana je uspješnost izvođenja implementiranog modela dubokog učenja.