Programsko rješenje za preporučivanje televizijskih emisija : završni rad - Cvitković, Marko (M. Cvitković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Rad obuhvaća razvoj web-aplikacije koja omogućava preporuke televizijskih emisija u ovisnosti o korisnikovom slobodnom vremenu i postavkama vezanim za žanrove, glumce i slično. Razvijeni sustav periodički sakuplja javno objavljeni raspored programa te na osnovu korisnikovih postavki i uvida u slobodno vrijeme u korisnikovom kalendaru preporučuje određene emisije. Na korisničke zahtjeve aplikacija za svaku od preporučenih emisija pronalazi sadržaj i najavu ako postoji. Uz sve to aplikacija omogućava korisniku da u svoj kalendar doda podsjetnik za odabranu emisiju.