Autonomno kretanja virtualnih objekata : završni rad - Hrkec, Marin (M. Hrkec, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisuje se kako upotrijebiti umjetnu neuronsku mrežu za autonomno kretanje virtualnog objekta u sceni. Obrađen je postupak izrade neuronske mreže. Opisan je postupak propagacije pogreške unatrag. Rezultat rada je simulacija autonomnog kretanja objekta u sceni. Korisnik može tipkovnicom upravljati objektom, generiranim podacima trenirati neuronsku mrežu te pokrenuti autonomno kretanje.