Sustav za upravljanje rezervacijama u praonicama rublja : završni rad - Mišeta, Petra (P. Mišeta, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema završnog rada je izrada web aplikacije koja omogućuje korisnicima rezervaciju termina u praonicama rublja. Aplikacija također omogućava korisnicima prikaz praonica na karti te odabir željene praonice za pregled informacija o njoj kao i dodavanje komentara i ocjena praonici. Tehnologije korištene za izradu sustava su Javin radni okvir Spring Boot, PostgreSQL za izradu objektno relacijske baze podataka. Izgled stranica je oblikovan HTML-om i CSS-om, a JavaScript je poslužio za dodavanje dinamičnosti stranicama. Za prikaz karte korištena je JavaScript knjižnica otvorenog koda OpenLayers.