Aplikacija za upravljanje ugovorima : završni rad - Plenković, Visko (V. Plenković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad opisuje proces izrade web aplikacije za upravljanje ugovorima. U radu redom su opisani problemsko područje, analiza postojećih aplikacija, zahtjevi nad aplikacijom, arhitektura aplikacije, najvažnije funkcionalnosti aplikacije te na kraju su objašnjene korištene tehnologije. Izrađena aplikacija namijenjena je svim pravnim osobama koji žele poboljšati upravljanje ugovorima. Aplikacija je napisana u radnom okviru Ruby on Rails i JavaScript knjižnici React, dok se za pokretanje aplikacije koristi tehnologija Docker.