Analiza stomatoloških rendgenskih snimaka za procjenu starosti pacijenta : diplomski rad - Drabić, Marin (M. Drabić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog diplomskog rada je istražiti razne algoritme za analizu informacija prisutnih u stomatološkim rendgenskim snimkama (ortopantomogramima) pomoću dubokog učenja. S naglaskom na implementaciji dubokih umjetnih neuronskih mreža koje su inspirirane biološkim neuronskim mrežama koje tvore mozak, te korištenju predtreniranih detektora značajki.