Programski sustav za potporu izrade i uporabe kvizova na zadane teme : završni rad - Deucht, Tea (T. Deucht, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada web aplikacije koja omogućuje korisnicima (djeci predškolske dobi) rješavanje kvizova i, na taj način, stjecanje znanja kroz igru. Uz to, omogućeno je spremanje i prikaz rezultata po kvizovima i temama, kao i praćenje rezultata u postotcima. Za izradu aplikacije korišteni su PostgreSQL za upravljanje bazom podataka, Spring Boot radni okvir (u Javi) za backend, HTML i CSS za frontend, tj. uređivanje stranica te JavaScript kako bi aplikacija bila interaktivnija.