Sustav za kreiranje i izbor recepata te upravljanje stanjem namirnica : završni rad - Šipić, Lukas (L. Šipić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Sustav za kreiranje i izbor recepata te upravljanje stanjem namirnica omogućuje korisniku pretragu recepata po kategorijama i prema namirnicama koje ima u hladnjaku. Osim toga, upravlja stanjem namirnica koje se potroše u izradi određenog recepta. Korisnici mogu kreirati i vlastite recepte i dodati ih u bazu podataka. Sustav je izveden suvremenom Spring Boot tehnologijom koristeći jednostavnu relacijsku bazu podataka H2-console. Za zaštitu osobnih podataka korisnika korišteni su sigurnosni mehanizmi koji su dio Spring Boot tehnologije. Prikaz sadržaja izveden je Thymeleaf predlošcima, HTML i CSS tehnologijama te Bootstrap skupom napravljenih predložaka. Zbog otvorenosti koda, lako je mijenjati i nadograđivati dijelove sustava.