Analiza svojstava web sjedišta : završni rad - Lulić, Ivan (I. Lulić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad opisuje osnove korištenje alata Selenium za testiranje usluga web sjedišta i automatiziranje procesa. Nadalje, prikazuje osnovne elemente svakog web sjedišta koji se koriste, kako ih se može dohvatiti na različite načine te ispitati njihova funkcionalnost. Za kraj, opisuje prednosti korištenja automatskog testiranja usluga te iz kojeg razloga se pojavila potreba za automatskim testiranjem. Konzolna aplikacija i automatsko testiranje je provedeno u programskom jeziku Java i pregledniku Chrome.