Raspodijeljeni sustav ugradbenih računala za generiranje sažetaka korištenih za zaštitu lozinki : završni rad - Mustapić, Tina (T. Mustapić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Oblikovanje raspodijeljenog sustava ugradbenih računala male potrošnje namijenjen učinkovitom izračunu sažetaka koji se koriste u zaštiti lozinki u računalnim sustavima. Sustav se sastoji od umreženih ugradbenih računala sa različitim računskim sposobnostima izračuna sažetaka. Zbog toga je potrebno balansirati opterećenje pojedinih čvorova dodjelom odgovarajućeg broja kandidata lozinki za koje se računa sažetak.