Razvoj sustava za klasifikaciju povratnih informacija o proizvodu : diplomski rad - Ćaleta, Frano (F. Ćaleta, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Povratna informacija o proizvodu može biti od velike važnosti proizvođačima te im pomaže unaprijediti svoje poslovanje. Ovaj rad se bavi implementacijom sustava za klasifikaciju povratnih informacija o proizvodu. U uvodnim poglavljima opisani su pojmovi strojnog i dubokog učenja te metode obrade prirodnog jezika potrebne za implementaciju sustava. Implementirano je nekoliko modela konvencionalnih metoda strojnog učenja te LSTM arhitektura dubokog učenja. Naposljetku su prikazani rezultati modela s optimalnim hiperparametrima te je dan zaključak ukupnog rada.