Sustav za strukturirano definiranje pitanja i vrednovanje odgovora za web-ankete : završni rad - Pavlović, Luka (L. Pavlović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom završnom radu obrađena je tema izrade sustava za za strukturirano definiranje pitanja i vrednovanje odgovora za web-ankete. Na početku rada opisani su već postojeći sustavi za strukturirano generiranje ankete. U drugom poglavlju opisane su pozadinske tehnologije koje su korištene pri izradi ovakvog sustava. Zatim u sljedećem poglavlju opisano je samo ostvaranje sustava. Arhitektura koja podrazumijeva bazu podataka kao i ostale postavke web aplikacije koje omogućavaju korisnicima uspješno generiranje ankete i prikaz anketa. Tu je također opisano ostvarenje sustava, od komunikacije s vanjskim API-om i poslužiteljem do postavki administratorskog sučelja. Kraj rada sadrži opis spremanja rezultata anketa u podatku i pregleda odgovora ispitanika u obliku izvezene datoteke.