Testiranje rada i mogućnosti elektroničkog tereta u laboratorijskim uvjetima : završni rad - Jembrek, Mario (M. Jembrek, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovim završnim radom pokazane su mogućnosti rada i primjene elektroničkog tereta u laboratorijskim uvjetima. Upoznao sam koje su mogućnosti kod same primjene uređaja te kako se služiti samim uređajem, od instalacije, postavljanja, upravljanja te samog testiranja funkcija različitih karakteristika koje mogu predstavljati gotovo svako trošilo. Uređaj koji simulira elektronički teret uvelike olakšava mjerenja i analizu potrošnje energije te je moguće uočiti razne nepravilnosti fizičkog sustava. Za pravilno korištenje uređaja prezentirana je kompletna dokumentacija u kojoj je opisano spajanje, instalacija, rukovanje te sigurnosne mjere vezane uz sam rad uređaja. Uređaj je spojen i pripremljen za rad te su testirane njegove osnovne mogućnosti i načini povezivanja.